Airspace & Communications
What must a sport pilot have before operating in Class B, C or D airspace?
Tap to reveal answer
Answer
A logbook endorsement from an authorized instructor after the required training.
Sport pilots may not operate in Class B, C or D airspace, or at airports with an operational control tower, without the training and endorsement required by §61.325.
Source: 14 CFR §61.325 · Reviewed 2026-11-08